Fotograaf ben je altijd, niet alleen als je je camera vast hebt. Het is een gevoel, a way of living. Een moment vangen, het ‘WOW’ moment voelen op het moment dat je klikt.. Zo’n kriebel in je buik omdat je weet dat je een heel mooi beeld hebt gemaakt, dat is waar ik gelukkig van word!

Ik ben, zoals je wel vaker hoort in dit vak, een creatieve losbol. Enthousiast, met oog voor detail. Professioneel & perfectionistisch in mijn werk, maar altijd mijn sleutels kwijt. Samenwonend met Jeroen, trotse hondenbaas van onze meisjes Merlijn & Soof, en al ruim 15 jaar allround fotograaf met mijn eigen zaak in Tilburg.

Naast mijn eigen zaak maak ik vol trots deel uit van een team Sgoolfotografen (ja, echt mét SG). Voor Sgoolfotografie maken wij de allertofste schoolfoto’s van Nederland. Willen jullie ons ook op school als fotograaf? Stuur een berichtje!

En kom je bij me voor een fotoshoot van je familie, kleine uk, mooiste dag, huisdier, bolle buik, product of bedrijf, ook dan is het mijn taak om jouw wensen zo waanzinnig mogelijk uit te werken, zodat ook jij denkt; WOW!

Wil je meer informatie, neem gerust contact met me op, ik kijk ernaar uit!

Met fotogenieke groet,

Suzanne

© 2020 Suzanne Verhagen Fotografie | Powered by MoBoIT